Enter your keyword

Naše storitve

Ambasada boljšega počutja

Storitve

Beseda masaža (mas je grški in arabski koren, ki pomeni gladiti, gnesti, stiskati) označuje ročno obdelavo kože in mehkih delov telesa, kar krepi telesno sposobnost samozdravljenja. Masaža se uporablja že od Hipokratovih časov (4. stoletje p.n.š.).

Masaža naj bi bila v užitek, hkrati pa naj bi lajšala bolečine in napetosti. Dotik skrbnih rok, naj so to roke strokovno usposobljenega maserja, partnerja ali prijatelja, že sam po sebi pomirja. Raziskave so pokazale, da so se tisti dojenčki, ki se jih nihče ni redno dotikal in pestoval, telesno ali duševno slabše razvijajo. Potreba po takšnem stiku se pri odraslih ne zmanjša, skoraj vedno pa se zmanjša število in trajanje dotikov sočloveka, na kar pa je masaža idealen odgovor.

Masaža je tudi ena najboljših metod lajšanja stresa in telesne napetosti, ki lahko povzročijo ali okrepijo bolečino in zvišuje odpornost imunskega sistema. Pri masaži se lahko osredotočimo tudi izključno na prizadeti predel. V primeru, da so mišice zelo napete, utegne bit maserjevo delo, da jih sprosti tudi rahlo boleče.

Predstavljajte si, kako lepo je, da se vas nekdo dotakne, poboža, objame… Znano namreč je, da masaža povzroča izločanje endorfinov (hormona sreče) v možganih in kdo si danes ne želi biti vsaj malo srečnejši? To srečo lahko dosežemo z dobro in sproščujočo masažo.

Veliko dobrega naredimo lahko naredimo že s prijetno besedo, harmoničnimi odnosi s soljudmi in prijetnim dotikom. Prav dotik je za nas zelo pomemben. Velikokrat nam podzavest ukaže, da se moramo nekoga dotakniti, ga objeti … in vse to z nekim namenom. Z dotikom drugega se človek razelektri, občuti okolico, sočloveka … dotik ima zelo velik psihološki učinek in celotna masaža je en sam čudovit dotik.

Nakup darilnega bona

MASAŽA KOT DODANA VREDNOST VAŠEMU POČUTJU

Človeško telo sestavljajo kosti, mišice, tetive, kite, živci… Vsaka sestavina našega telesa je za popolno delovanje pomembna. Občasno pa pride pri človeku do poslabšanja določene komponente. Če naše počutje ne dosega naših dnevnih potreb po aktivnosti, je potrebno razmisliti o pomoči oziroma iskanje podpore za izboljšanje telesnega in psihičnega počutja.

Ker se zavedamo, da ima vsaka oseba svoje težave, se pri nas v salonu posvetimo vsaki osebi posebej in ji pomagamo do boljšega počutja. Naše masaže so namenjene zmanjšanju bolečin, ki nastopijo v: vrati, ramenskem obroču, lopaticah, križu, hrbtenici, stopalih, nogah, rokah, ramenih in seveda glavobolih.

Prav tako z masažnimi tehnikami sprostimo vašo psihično napetost. Saj se zavedamo, da samo umirjen človek lahko izpolni svoje dnevne naloge in je uspešen v življenju.

KLASIČNA ALI ŠVEDSKA MASAŽA TELESA

Pozitivno fizično delovanje masaže zajema skoraj vsa tkiva. Klasična masaža telesa ne vpliva samo na izboljšanje toka krvi in limfe, ampak posredno zelo ugodno vpliva na živčevje, predvsem na vegetativni živčni sistem. Klasična masaža deluje še na presnovo, kar se kaže v boljši izrabi hrane, boljši prebavi in izločanju prekomerne vode iz telesa. Pomaga tudi odpravljati krče ali sproščati utrujene mišice ter izboljšuje prekrvavljenost tkiv, s tem pa tudi hitrejšo regeneracijo po fizičnih ali psihičnih naporih.

Klasična masaža telesa deluje zelo sproščujoče in ima na telo veliko pozitivnih učinkov:
sprosti telo in duha, izboljša psihično počutje, izboljša spanec, poveča pozornost, izboljša samozavest in samopodobo, izboljša kreativno izražanje …

Rezerviraj termin

Po prejetem povpraševanju Vas bomo kontaktirali za termin.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTA

Vsaka bolečina ima svoj vzrok, z poznavanjem le-tega pa ne nujno že odpravimo njegove posledice. Pri protibolečinski masaži hrbta je navadno tako, da ena sama masaža ni dovolj za trajno izboljšanje stanja, še posebej v primerih, ko je stranka še naprej izpostavljena vzroku težav. Po takšni masaži navadno čutimo veliko olajšanje in izboljšanje bolečega stanja. Zato bi lahko rekli, da je to masaža z dodano vrednostjo, saj je učinek takoj občuten in razbremenjujoč, kar pa je za današnji način življenja izjemnega pomena.

Učinkov protibolečinske masaže je veliko:
fizično sprostiti telo, raztegne in sprosti napete mišice, raztegne vezivno tkivo, zmanjša bolečine, poveča obseg giba, zmanjšajo se otekline, boljša in hitrejša regeneracija, okrepi se delovanje imunskega sistema …

Rezerviraj termin

Po prejetem povpraševanju Vas bomo kontaktirali za termin.

NOVO - ANTISTRESNA MASAŽA - NOVO

Živimo v času in okolju, ki cenita predvsem materialne dobrine. Živimo prehitro, krčevito, površno. Vedno se nam mudi in ne najdemo dovolj časa zase. Vrženi smo v tok življenja, ki nas obrača in vrtinči, tako, da sploh ne utegnemo pomisliti, ali je takšno življenje dobro. Ne vprašamo se, kako smo in kaj je prav za nas.

Živimo v času in okolju, ki cenita predvsem materialne dobrine. Živimo prehitro, krčevito, površno. Vedno se nam mudi in ne najdemo dovolj časa zase. Vrženi smo v tok življenja, ki nas obrača in vrtinči, tako, da sploh ne utegnemo pomisliti, ali je takšno življenje dobro. Ne vprašamo se, kako smo in kaj je prav za nas.

Imejte se radi, bodite polni energije, ljubezni in samozavesti. Le in samo tako boste lahko srečni v svojem delu in dajali tudi to naprej.

ANITSTRESNA MASAŽA zajema masažo obraza, lasišča, dekolteja, ramenskega obroča, stopal in hrbta.

TRAJANJE masaže je okvirno 90 minut.

Rezerviraj termin

Po prejetem povpraševanju Vas bomo kontaktirali za termin.