Enter your keyword

Paketi

Ambasada boljšega počutja

RAZVAJANJE S HMELJEM (PIVSKA MASAŽA)

POMIRJUJOČ HMELJEV ČAJ

Uporaba hmelja v obliki čaja čisti kri, spodbuja tek ter krepi želodec in črevesje. Grenčine v hmelju pa dokazano delujejo pomirjevalno na živčevje, nemir se zmanjša, pospeši se srčni utrip. Hladen čaj odvaja vodo, topel hmeljev čaj pa odpravlja nespečnost. Liste hmelja uporabljajo kot zunanje zdravljenje čirov in poškodb na koži.

HMELJEVA KOPEL

Sproščujoča kopel pospešuje prekrvavitev kože, jo mehča in neguje. Hranljiva vlažilna kopel ne vsebuje penilcev. Hmeljeva kopel ima antiseptičen učinek in zelo pomiri razdraženo in poškodovano kožo. Kamilica, ognjič, ameriški slamnik, gozdni slezenovec, islandski lišaj arnika in hmelj blagodejno delujejo pri negi poškodovane ali rdeče občutljive kože. V sproščujoči kopeli se razvajamo 20 do 25 minut, nato sledi masaža celega telesa.

MASAŽA Z HMELJEVIM OLJEM

Mešanica masažnega olja hranljivih olj soje, oliv in pšeničnih kalčkov z dodatnimi izvlečki hmelja, ognjiča in ovsa, kožo navlaži in jo naredi mehko in svilnato. Olje je primerno za vsakdanjo nego normalne ter suhe, rdeče in občutljive kože. Blag antiseptični učinek hmelja v kombinaciji z ognjičem podpira sposobnost obnavljanja ob negi razpokane in problematične kože.

PROBOLEČINSKI PAKET

BRINOVA KOPEL

Brin je poznan po izvrstnih čistilnih lastnostih. Uporaben je pri težavah z revmatizmom in artritisu oziroma pri bolečinah v sklepih in mišicah. Kopel iz brina sestavljajo eterična olja in esenca iz brina. K večji učinkovitosti brina v kopeli pripomore tudi izvleček vražjega kremplja, ki pozitivno deluje na mišice in sklepe.

V brinovi kopeli pri nas uživate 20 do 25 minut.

PROTIBOLEČINSKA MASAŽA HRBTA

Po uživanju v brinovi kopeli sledi protibolečinska masaža hrbta, ki izboljša krvni in limfni pretok, zmanjšuje mišične napetosti in bolečine. Odpravi utrujenost in občutek razdraženosti ter napetost v mišicah, ki nastane zaradi posledic slabe drže, neprimernih ležišč, fizične obremenjenosti ipd.

Protibolečinska masaža hrbta traja 30 minut.

SPROTITVENI PAKET HARMONIJA

ČAJ ZA SPROSTITEV PRED MASAŽO

KOPEL HARMONIJA

Uživanje v kopeli pripomore k iskanju pozitivnega pogleda na svet in iskanju rešitev za naprej. Blaži tako fizično kot psihično napetost in pripomore k izboljšanju razpoloženja. Z umirjanjem telesa in duha pripravimo svoje telo, da se sprosti in pripravi na prihajajoče življenjske pot in napore.

Uživanje v sprostitveni masaži lahko traja 30 minut.

SPROSTITVENA KLASIČNA MASAŽA CELEGA TELESA

Klasična masaža zelo dobro vpliva na psihološko stanje človeka, saj pospešuje izločanje hormonov, ki povzročajo ugodje in občutek sreče. Prav zato je klasična masaža zelo koristna in jo celo priporočajo pri depresiji in podobnih čustvenih stanjih.

Masažo lahko po vaših željah izvajamo z masažnimi olji ali uporabo kakavovega masla.