Enter your keyword

O nas

Ambasada boljšega počutja

Ambasada boljšega počutja

Salon, ki ga sestavljajo mlade in nadobudne osebe, ki rade priskočijo na pomoč. Salon je namenjen lajšanju vaših bolečin in razvajanju telesa in duha. V sklopu naših storitev vam za izboljšanje zdravja in počutja ponujamo različne storitve, kot so masaže, kopeli, svetovanje in izobraževanje o zdravem načinu življenja. Lahko si privoščite samo sprostitveno masažo, lepotni tretma ali protibolečinski paket za lajšanje vaših bolečin in težav.

Salon se nahaja na mirni lokaciji na Studencih v Mariboru, v bližini Qlandije. V salonu vam bomo pomagali in svetovali:

Domen Filak

Osebje

DOMEN FILAK
Maser

Rojen leta 1988 v Novem mestu. Svoje otroštvo sem preživel v Beli krajini, kjer sem končal tudi osnovno in srednjo šolo. Diplomiral sem na Zdravstveni šoli v Ljubljani, smer Zdravstvena nega, in sicer z nalogo Življenje odrasle osebe s spastično obliko cerebralne paralize; diagnoza, ki jo ima tudi moje dekle Nina. Po končani fakulteti sem se odločil, da naredim različne tečaje za masažo telesa, ki jih z leti postopoma nadgrajujem.

DOMEN FILAK
NINA ŠOŠTARIČ
svetovalka

Rojena leta 1987 v Mariboru, kjer sem preživljala tudi svoje otroštvo. Imam Cerebralno paralizo in sem na invalidskem vozičku, kar mi ne predstavlja ovire pri aktivnem vključevanju v družbo. Sem ambiciozna in klepetava oseba. V salonu opravljam delo svetovalke, tajnice, družabnice... Ker se rada ukvarjam z kozmetiko, občasno pripravljam tudi predavanja in svetovanje o zdravi in pravilni uporabi ličil in kozmetike za vašo kožo.

NINA ŠOŠTARIČ